Wij leveren

in diverse

en branches.

HVM Technical Services levert vakmensen die in staat zijn om met hun kennis en ervaring uw organisatie doeltreffend te ondersteunen.

MMMMM

Één telefoontje is voldoende voor een snelle en bovenal efficiënte oplossing.

HVM Technical Services is de specialist in het bieden van oplossingen op het gebied van technisch personeel voor machinebouw- en productiebedrijven. De markt kennen wij van binnen en van buiten. Dankzij onze technische achtergrond begrijpen wij precies welke deskundigheid u zoekt.
Met veel technisch specialisten in dienst kunnen wij vrijwel altijd een goede match maken tussen onze vakmensen en uw project. Met als resultaat dat één telefoontje genoeg is voor een snelle en efficiënte oplossing.
Dat is onze kracht!

MMMMM

Specialismes

Personeel

Wij opereren wereldwijd en leveren onder andere: onderhoudsmonteurs, elektromonteurs, servicemonteurs, PLC-programmeurs, TIG Lassers (gecertificeerd), MIG/MAG lassers (gecertificeerd), fitters, technisch leidinggevenden, assemblagemonteurs, projectleiders,

Tevens leveren wij personeel voor technische ondersteuning aan specialistische machines zoals hijskranen, funderingsmachines, hydraulische heihamers, trilblokken, powerpacks en speciale machines.

MMMMM

Technisch personeel

Flexibel

Samen met onze opdrachtgevers spreken we de projectplanningen door en passen we onze technici flexibel in. Hierdoor ontstaat een optimale bezetting, wat rust creëert en waarmee u kosten bespaart.

Onze technici kunnen worden ingezet voor tijdelijke opdrachten. Zo bieden wij u een flexibele schil en zorgen dat uw projecten binnen het beoogde tijdsbestek worden afgerond.

MMMMM

Direct inzetbaar

Één of meerdere specialisten

Detachering is een oplossing voor uw organisatie als u op tijdelijke basis één of meerdere specialisten wilt inzetten. Dit biedt uitkomst als u op korte termijn over extra kennis of capaciteit wilt beschikken.

Wij bieden u goed opgeleide en ervaren specialisten, in dienst van HVM Technical Services. Zij zijn in staat om direct de juiste ondersteuning te bieden in uw organisatie.

Vertel ons nu over uw project

Vraag offerte aan

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij HVM Technical Services. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

Neem contact op

Heeft u vragen, specifieke wensen of bespreekt u uw project liever telefonsich of via de mail? Neem dan direct contact met ons op