Als lasbedrijf zijn wij
meester in ons vak.

lasser pur sang

Lasbedrijf HVM is ervaren, professioneel en voorzien van de juiste certificering. We werken iedere dag hard om ervoor te zorgen dat service van topkwaliteit wordt geleverd bij elke klus. Dit in combinatie met een perfecte afwerking, oog voor duurzaamheid en een korte levertijd maakt lasbedrijf HVM Technical Services tot uw onmisbare partner.

MMMMM
MMMMM

Het lasbedrijf met
meerdere disciplines

professionele lassers
HMV is het Lasbedrijf dat van alle markten thuis is. Wij zijn specialist op het gebied van TIG lassen. TIG lassen is de oplossing voor dunne materialen als RVS en aluminium. MIG of MAG lassen, waarbij de metalen met andere beschermende gassen worden gelast, dit is voor ons ook bekend terrein. Steeds vaker wordt deze techniek toegepast vanwege de veelzijdigheid en snelheid. Als professioneel lasbedrijf adviseren wij u graag welke techniek het meest geschikt is voor uw project.
MMMMM

Wij zijn het lasbedrijf voor echt vakwerk.

Laswerk is vakwerk
Daarom is het noodzakelijk om laswerk uit te laten voeren door de specialisten van HVM Technical Services. De Lassers van HVM zijn niet alleen gediplomeerd, maar zijn ware kunstenaars. Onze jarenlange ervaring in verschillende branches maakt dat geen klus te complex voor ons is. Wij zijn gespecialiseerd in laswerkzaamheden aan o.a. binnenvaartschepen, industriële toepassingen, (gebouw) constructies, voertuigen e.d. Wij hebben de juiste lasser en lasmethode voor uw project.
Wij zijn het lasbedrijf                    voor iedere klus.
Als toonaangevend lasbedrijf selecteren wij de juiste lasser voor het project. Bij lasbedrijf HVM Technical Services weet u dus altijd zeker dat u beschikt over het juiste talent om de klus te klaren. Daarnaast bepalen we in overleg of we de TIG of MIG/MAG techniek toepassen. Wij houden hierbij altijd het oog op een duurzame en sterke lasconstructie.

Dankzij onze state of-the-art apparatuur is het geen enkel probleem om ook op locatie de benodigde laswerkzaamheden uit te voeren. Door de toepassing van verschillende lastechnieken op locatie zijn wij in staat elke metaalsoort te bewerken naar uw eigen eisen en wensen. elke klus, hoe gecompliceerd ook, krijgen onze vakmensen geklaard.

Op zoek naar een constructiebedrijf?

Vraag offerte aan

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij HVM Technical Services. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

Neem contact op

Heeft u vragen, specifieke wensen of bespreekt u uw project liever telefonisch of via de mail? Neem dan direct contact met ons op