Het

en

van

pijpleidingen

en constructies

HVM Technical Services verzorgt hoogstaand kwalitatief vakwerk voor diverse branches. Dit doen we met passie voor metaal, technisch-creatief en perfectionistisch.

MMMMM

MMMMM

Constructie

Metaal

HVM Technical Services is een bedrijf dat zich breed laat zien in de wereld van het metaal. Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken en verwerken van staal, RVS en aluminium. Wij zijn een innovatief bedrijf en leveren klantspecifieke onderdelen, halffabricaten en totaalprojecten. Op één adres kunt u terecht voor al uw metaalbewerkingen. We streven er naar om u als klant de complete zorg uit handen te nemen.  Voor welke branche dan ook!

MMMMM

Gecertificeerd laswerk

Voor elk buitenproject

Met oever- en kadeconstructies beschermen we land tegen instortingsgevaar en overstromingen. Hiervoor ontwerpen en realiseren we waterbouwkundige constructies. Daarbij spelen we in op alle belangen die er bij opdrachtgevers en in de omgeving leven. Voor elk project werken we multidisciplinair samen. Door een juist team van specialisten samen te stellen, zorgen we ervoor dat elke klus geklaard wordt. 

Doordat elk project anders is, zijn wij erg flexibel. We passen ons werkplan dan ook gemakkelijk aan de omstandigheden aan.

Leidingen moeten functioneel en onverwoestbaar zijn, strenge eisen zijn van groot belang.

HVM Technical Services is uw partner voor leidingwerk in diverse materiaalsoorten. Deze geleverde diensten worden enkel uitgevoerd door gecertificeerde lassers. Dit doen wij bij u op locatie of in onze werkplaats. Daarnaast is leidingwerk onderdeel van de apparaten die wij assembleren. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de wereld van scheepsbouw, on & Offshore, maritieme, industrie en waterbouw branche. Het lassen van leidingen is een specialisme. Leidingen moeten functioneel en onverwoestbaar zijn, daarom stellen wij strenge eisen.

MMMMM

Piping

Leidingwerk

HVM Technical Services ondersteunt u bij leidingwerk in diverse materiaalsoorten. Onze werkzaamheden worden enkel uitgevoerd door gecertificeerde lassers.

U kunt onze specialisten inzetten bij u op locatie of het werk uit laten voeren in onze eigen werkplaats. Tevens is leidingwerk onderdeel van de apparaten die wij assembleren.

Vertel ons nu over uw project

Vraag offerte aan

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij HVM Technical Services. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

Neem contact op

Heeft u vragen, specifieke wensen of bespreekt u uw project liever telefonisch of via de mail? Neem dan direct contact met ons op