Het constructiebedrijf voor de perfect fit

meer dan Constructiewerk

Constructiebedrijf HVM Technical Services voert alle wensen van de klant uit op het gebied van constructiewerk. Dagelijks leveren wij staalproducten van hoog niveau met de nieuwste technieken op basis van ouderwets ambachtelijk vakmanschap. Wij zijn een kwalitatieve leverancier van staalconstructies en leveren uw product graag verder dan af-fabriek.

MMMMM
MMMMM

Constructiewerk metaal passie

Het constructiebedrijf van nu

De passie voor metaal, technische creativiteit en perfectionisme straalt door in het vakwerk dat onze professionals leveren. Geen idee hoe uw constructiewerk het beste kan worden aangepakt? Als professioneel constructiebedrijf adviseren wij u graag voor een vlekkeloos en veilig strijdplan.

Het gespecialiseerde constructiebedrijf in metaalbewerking

HVM Technical Services is een constructiebedrijf dat met name gespecialiseerd is in metaalbewerking. Wij beschikken over een specialistisch team dat veel ervaring heeft met het bewerken en verwerken van staal, RVS en aluminum. Wij leveren Klant specifieke onderdelen, halffabricaten en totaalprojecten. Als constructie- en metaalbewerking bedrijf gaan wij voor een compleet aanbod en totale ontzorging. 

Dankzij ons moderne machinepark kunnen wij gebruik maken van de laatste mogelijkheden en technologische ontwikkelingen. 

Deze innovatie is duidelijk terug te zien in de snelheid en nauwkeurigheid die wij als professioneel constructiebedrijf leveren. Daar profiteert u als opdrachtgever natuurlijk optimaal van. Namelijk een snelle oplevering van de hoogste kwaliteit.

Meer informatie over constructiebedrijf HVM Technical Services en metaalbewerking? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe wij uw constructiewerk en metaalbewerking project aanpakken.

  • Quality
  • Specialization
  • Complete
  •  Accurate
MMMMM

Het #1 constructiebedrijf
uit Oosterhout

Constructiewerk project
Als toonaangevend constructiebedrijf hebben wij een groeiend portfolio van tevreden klanten uit verschillende branches. Zo ontwerpen wij bijvoorbeeld oever- en kadeconstructies om instorting en overstroming te voorkomen. Dankzij een vakkundig en geschoold team zijn wij in staat deze constructies te ontwerpen met het oog op duurzaamheid. Hierbij kijken we niet alleen naar de belangen van de opdrachtgevers, maar kijken we ook naar de belasting voor de omgeving (natuur). Die omgeving maakt dat ieder vraagstuk een andere uitdaging met zich meebrengt. Door onze jarenlange ervaring weten wij iedere klus inmiddels dan ook tot in de perfectie uit te voeren.
Constructiebedrijf HVM levert meer dan de norm
HVM Technical Services doet altijd haar onderzoek en dat zie je terug in het werk dat wij leveren. Wij werken dan ook alleen met gecertificeerde lassers van het hoogste niveau. Door ervaring en scholing weten zij diverse materiaalsoorten met elkaar te verbinden op een bijna artistieke wijze. Door onze state-of-the-art machines kunnen wij ook op locatie de kwaliteit leveren die voldoet aan de strenge wetgeving en eisen. Dit moet ook wel want onze opdrachtgevers bevinden zich in de wereld van de scheepsbouw, on & Offshore, maritieme, industrie en de waterbouw branche. Laswerk is vakwerk, Leidingen moeten niet alleen functioneel, maar ook onverwoestbaar zijn. Schakel daarom altijd een specialistisch constructiebedrijf in, wij helpen u graag.
Op zoek naar een constructiebedrijf?

Vraag offerte aan

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij HVM Technical Services. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

Neem contact op

Heeft u vragen, specifieke wensen of bespreekt u uw project liever telefonisch of via de mail? Neem dan direct contact met ons op